بقمچ روستای هدف گردشگری:
این روستا در فاصله 34کیلومتری شمال شهر چناران و مرکز دهستانی به همین نام در دامنههای رشتهکوه هزارمسجد واقع است و از جمله مهمترین جاذبههای طبیعی و گردشگری شهرستان چناران می باشد. ظاهر پلکانی روستا در بلندی، طبیعت زیبای مناظر، وجود رودخانه دائمی اطراف و مهماننوازی مردم خونگرم منطقه، خاطره ماسوله خراسان (روستای کنگ) را در ذهن هر بیننده زنده می کند.
در فاصله 4 کیلومتری این روستا، روستای گاه واقع است که دارای 2 اثر ارزشمند تاریخی مذهبی بنام آرامگاه عبدالرزاق و مسجد تاریخی بوده که اخیرا توسط اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی مرمت و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
روستای رادکان
رادكان در فاصله 75كيلومتري شمال غربي شهر مشهد مقدس واقع گرديده است. اين منطقه در دامنههاي جنوبي سلسله جبال هزارمسجد و در حاشيه دشت كشفرود قرار دارد .اگر بخواهيم به رادكان سفر كنيم، بايد 15كيلومتر بعد از شهر چناران از جادة اصلي اين شهر به سمت قوچان در قسمت شمال، جاده فرعي آسفالتهاي را كه 9كيلومتر طول دارد، طی طریق کنیم.
تاريخچه: براساس كاوشها و يافتههاي باستانشناسي و با توجه به شرايط اقليمي مناسب و حاصلخيز بودن خاك، وجود رودخانه دائمي و چشمهساران فراوان و ييلاقهاي مفرح در حدود چهارهزار سال و به قولي هفتهزار سال قبل زندگي اجتماعي و مدني در اين منطقه شكل گرفته است. منطقه رادكان همواره پر رونق و مورد توجه حكومتگران و امراء بوده است و برپايي زندگي اجتماعي در رادكان موجب شكلگيري و تحكيم شالودههاي فرهنگي گرديده است. رادكان در دوران باستان و دوره اسلامي يكي از شهرهاي مهم توس بوده و همچنين بنا به برخي از نوشتههاي قديمي توس نام ناحيهاي از خراسان بزرگ كه مركز آن «رادكان «بوده و در اين ناحية هفتادهزار نفر جمعیت داشته است. برخي هم رادكان را تا قبل از سلطه مغول مركز خراسان دانستهاند و پس از برافتادن حکومت ایلخانان در ولایات مختلف و تسلط و حاکمیت دولت سربداران مدتها تحت حکومت امرای این دولت شيعه مذهب در خراسان بوده است. مرغزار يا النگ رادكان چمنزاري طبيعي بوده كه به سرسبزي و زيبايي به بهشت خراسان شهرت داشته و محلي براي شكار و تفريح و نيز محل همايشها، تجمع و آموزشهاي نظامي و ارتش حكام و پرورش اسب بوده و رودخانه مهم كشفرود از داخل آن مي گذشته است.